Hyr min båt

Hyr ut din båt

Allt som är sjödugligt och säkert har en plats hos Boaterfly. En segelbåt, ribbåt, Jet-Ski, vindsurfingbräda, kitesurfingbräda, kajak, katamaran eller kanske en charmig båt för övernattning vid hamnen? Allt för att passa dina idéer och stil finns hos Boaterfly.

 1. Uthyrning: Upptäck båtens potential

  Boaterfly erbjuder en unik plattform för co-navigering. Med bara några få klick kan du lägga upp en annons för din båt och dina framtida resenärer kommer att kontakta dig. Tjäna pengar på din båt tack vare hjälpen från Boaterfly.

 2. Co-navigering: Havet är till för att dela

  Boaterfly erbjuder en unik plattform för co-navigering. Med bara några få klick kan du lägga upp en annons för din båt och dina framtida resenärer kommer att kontakta dig. Amortera och dela med dig av dina havsturer genom att välkomna en besättning.

 3. Uthyrning i hamn: Bli värd ombord på din båt

  Boaterfly tillåter dig att upptäcka nya idéer för användning av din båt som till exempel att hyra ut den i hamn. Bekvämt och väl förtöjd skulle din båt kunna bli ett alternativ till hotell för besökare i din region.

 4. 100% gratis: Upplev äventyret!

  Boaterfly tillåter dig att bestämma de tjänster du är villig att erbjuda: dagsutflykter, kryssning vid kusten, segling på öppet hav, boende vid hamnen, regatta, transport, mottagningar, fiske osv...Registera dig nu, din första resenär är kanske i närheten.